(Last Updated On: 21. juli 2016)

Oplev dyr, musik, gøgl og sensationelle sensationer, når Sebastian Klein kommer til Høstsalg med sit skøre safarishow

23msb pPressebillede_1_safaribandenSebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af musikerne Niklas Schneiderman og Aleksander Thastum på guitar, trommer og kor. (Pressefoto)

HÅRLEV: Børn og barnlige sjæle fra Hårlev og omegn kan godt begynde at glæde sig til Høstsalg i Hårlev den 20. august, for Hårlev Borger- og Erhvervsforening har sørget for særdeles god underholdning for børn i alle aldre, nemlig Sebastians Skøre Safarishow.

Sebastian Klein har i de seneste 10 år skabt nogle af de allerbedste tv-programmer for børn, og det er efterhånden blevet til mange hundrede forskellige programmer på DR’s kanaler.

Men Sebastian kan mere end tv. Blandt andet rejser han rundt i landet med sit skøre safarishow, hvor han præsenterer og præsterer sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Han kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, mens han strør om sig med morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne.

Publikum præsenteres undervejs for søde levende dyr, der er helt enormt og vildt farlige. Blandt andre kan du møde musen Julius – verdens sidste overlevende naturpatruljemus.

Der skulle være garanti for 100 procent god underholdning hele showet igennem, hvor de voksne også må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Skriv en kommentar