(Last Updated On: 24. januar 2017)

Stevns/Næstved: Alt i alt blev det til en mere end godkendt sejr til Stevns Floorball, da de mødte serie 1-topholdet fra Næstved.

– Alle mand gav alt hvad de havde for holdet. Specielt de unge var virkelig gode. Niclas Hansen med hans mange mål, og Magnus som back, som spillede klogt og havde god tro på egne evner kampen igennem. Magnus blev »Man of the match«, siger Jesper Stoico fra Stevns Floorball.

Med sejren blev målet om at få 3 point med hjem nået, hvilket var en forudsætning for at blive i den sjove ende af serie 1.

Holdt fra Stevns kørte til Næstved med to fulde kæder samt et par reserver på bænken, for det skulle ydes en maksimal indsat mod det løbestærke hold fra Næstved.

Det lykkedes Stevns at komme foran efter blot 1:10 sekunder, og godt tre minutter senere var føringen udvidet med 1-3. Første periodes resultat blev 2-5. Stevns Floorball bevarede føringen gennem resten af kampen, som endte 4-9.

På torsdag den 26. januar gælder det et andet tophold, Benløse, som gæster Stevns i Strøbyhallen. Kampen starter kl. 20, og der er fri entre.
rmh

 

Skriv en kommentar