(Last Updated On: 23. august 2019)

Jette Balslev har tidligere været administrationschef i Depressionsforeningen. (Arkivfoto)

Hårlev: I Depressionsforeningen har der i mere end 15 år eksisteret selvhjælpsgrupper rundt omkring i hele Danmark. Grupperne er selvstyrende grupper for og med patienter. Lederen af gruppen er tidligere administrationschef i Depressionsforeningen Jette Balslev.

– Da jeg for nogle år siden flyttede til Stevns, ville jeg gerne tage tråden op og gøre lidt nytte og besluttede at oprette en selvhjælpsgruppe. Den har nu fået lokaler hos Frivillighedscenteret i Hårlev, hvor vi mødes hver anden uge, mandag i lige uger, kl. 15.30 til 17.00, siger Jette Balslev, og fortsætter:

– Det er vigtigt, når man har en psykisk lidelse, at man her kan mødes i fortrolighed med andre i samme situation. Mange mennesker forstår ikke, at depression kan være en sygdom. Derfor er det vigtigt at kunne mødes med andre, der så at sige ”taler samme sprog”. Der er helt frit, om man vil komme til alle møderne, eller bare når man har brug for det. Vi siger: ’Tilmelding er ikke nødvendig, kom som du er, når du vil’.

Næste møde er den 2. september og mødested er Frivillighedscenteret på Hovedgaden 46 i Hårlev.

Man er velkommen til at kontakte Jette Balslev på telefon 40346838 eller e-mail: jette.balslev@gmail.com for at høre mere om selvhjælpsgruppen.

Skriv en kommentar