(Last Updated On: 29. juni 2021)

Lisbeth Grenov kan den 1. juli fejre 10 års jubilæum som selvstændig pensionsmægler og -rådgiver. (Pressefoto)

Navnenyt: Pensionsmægler og -rådgiver Lisbeth Grenov kan torsdag den 1. juli fejre 10 års jubilæum som selvstændig rådgiver for virksomhederne og deres medarbejdere.

Fra sit kontor i Strøby Egede har Lisbeth Grenov gennem de 10 år hjulpet mindre og mellemstore virksomheder i Køge og på Stevns til at få mere ud af deres og deres medarbejderes indbetaling til firmapensionen. Hun rådgiver desuden indenfor områderne sundhedssikring, investeringer og personlige livsforsikringer.

Ifølge Lisbeth Grenov er der stadig rigtig mange håndværksvirksomheder, butikker og andre virksomheder med 5-50 medarbejdere, der enten ikke har en pensionsordning, eller som ikke får hjælp til at vedligeholde den, så den dækker deres aktuelle behov.

Som pensionsmægler arbejder Lisbeth med at analysere virksomhedens behov og sende deres pensionsønsker i udbud hos pensionsselskaberne. Det giver virksomheden en skræddersyet dækning til en fordelagtig pris. Jo bedre pris, desto mere er der til opsparing til pensionen.

– Dine ønsker og behov ændrer sig i løbet af arbejdslivet, og din pensionsordning skal holdes ved lige. Hvis man synes, det er svært at overskue, skaber jeg overblik og hjælper, siger Lisbeth Grenov og tilføjer:

– Mange ønsker at investere pensionsformuen bæredygtigt. Her rådgiver jeg om de grønne fonde på markedet, der lever op til lige præcis de ønsker, du har. Som pensionsmægler rådgiver jeg uafhængigt af pensionsselskaberne og arbejder alene for at varetage virksomhedernes og deres medarbejderes interesser.

Lisbeth har siden 1985 arbejdet med pensionsrådgivning blandt andet i Tryg og Danica Pension. I perioden 1999 til 2009 uddannede hun sig til examineret pensionsrådgiver og pensionsmægler og blev godkendt af Finanstilsynet.

Ved at være både mægler og rådgiver kan hun hjælpe sine mange virksomhedskunder med udbud og den senere dialog om de personlige valg

Privat bor Lisbeth Grenov i Strøby Egede med sin mand. Besøg på de gode spisesteder i området er ved siden af fodbold en af fornøjelserne i fritiden.

Skriv en kommentar