(Last Updated On: 11. april 2014)

SeniorErhvervlogoDet er hårdt arbejde at være ledig! Og det kræver gode kolleger.
Derfor samarbejder man i Senior Erhverv om at finde jobs.
Det fortælles der om ved et Åbent Hus arrangement i Køge den 29. april kl. 10-15

Samarbejdet mellem de ledige seniorer i Senior Erhverv gav mere end 650 nye jobs i 2013. Og derudover gav samarbejdet og aktiviteterne ny motivation og tro på fremtiden til medlemmerne.
– ’Vi vil gerne fortælle andre ledige seniorer 50+ om vores succes’, siger Frank R. Taarup, formand for Senior Erhvervs afdeling i Køge, ’og derfor holder vi Åbent Hus på vores adresse. Her kan du over en kop kaffe få en gennemgang af vores arbejdsform, og høre om dine muligheder for at deltage. Vi arbejder efter hjælp-til-selvhjælp princippet, og alle bidrager til succes’en.
– Vi har brug for alle gode kræfter til at fortsætte arbejdet, og jeg vil gerne opfordre alle ledige seniorer til at kigge forbi Astersvej 23 E i Køge den 29. april. Invitationen gælder naturligvis også for virksomheder der er interesseret i nem, hurtig og gratis adgang til erfaren og kvalificeret arbejdskraft’.
Senior Erhverv Sjælland Øst, der dækker Greve, Solrød, Roskilde, Køge og Stevns kommuner, og er en af de 24 SE foreninger i Danmark som via økonomisk bistand fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, har til formål at synliggøre de lediges seniorer kompetencer og arbejdskraft, samt formidle erfarne og kompetente medarbejdere til lokale virksomheder. Se mere på hjemmesiden www.seniorerhvervdanmark.dk

For yderligere oplysninger kontakt:
Senior Erhverv Sjælland Øst, Frank R. Taarup, formand, Mobil: 40 56 67 00 Mail: frtaarup@gmail.com

Skriv en kommentar