(Last Updated On: 3. oktober 2019)

Store Heddinge: Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen på søndag den 6. oktober, er SHS-Stevns og Stevnsbadet med i kapløbet om flotte pengepræmier.

Hjælp med at vinde

Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes – alle meter tæller!

Derfor er det også svømmeklubbens håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Stevnsbadet i Store Heddinge søndag d. 6. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe din lokale svømmeklub med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper man SHS-Stevns og Stevnsbadet tættere på de mange flotte præmier.

Ikke-svømmende kan også deltage

Til så stort et arrangement er der også brug for hjælp til at løse andre opgaver. Alle de svømmendes baner skal tælles, og til det er der brug for banetællere, der sidder og noterer, hvor langt der bliver svømmet. Det er en overkommelig opgave, og imens kan resten af familien svømme, lege i det lille bassin eller i en pause forny energien med en tur i det varme bassin, som i dagens anledning kun koster 25 kr. pr. person. Kontakt koordinator Morten Jakobsen på 42180354, hvis du vil afsætte en time eller mere i tidsrummet 10-16 med din hjælp.

Præmierne til Den Store Svømmedag

Der svømmes i år i 38 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

  • Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.
  • De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.
  • Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

Præmierne er fordelt på følgende måder:

Flest deltagere i vandet:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner

Flest deltagere i forhold til by:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner

Flest svømmede meter:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner

Følg konkurrencen på Internettet

På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

REMA 1000 sponsorer igen i år frugt til alle deltagere, der møder op og svømmer i de deltagende svømmehaller i hele landet. Som sponsor for os er det REMA 1000 i Strøby Egede, der er så venlige at hjælpe til med energi i form af frisk frugt til alle deltagere.

Tak for det gode samarbejde til REMA 1000.

For yderligere information om Den Store Svømmedag kan svømmeskoleleder i SHS-Stevns Tine Jensen kontaktes på tlf.: 20150830

Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Skriv en kommentar