(Last Updated On: 17. november 2020)

Solokoncert i dagligstuen med YH Chen

Karise: Den 22. november kl. 15.00 er der atter – og den sidste i rækken – intimkoncert i en dagligstue i Permatopia. Det er denne gang med den taiwanesisk-danske slagtøjsspiller, pianist, performer og komponist YH Chen (Ying-Hsueh Chen).

Hun er kendt for sine mangfoldige evner, sin medrivende tilstedeværelse på scenen og overbevisende fortolkninger af ny musik.

(Pressefoto: Emilia Therese)

Til koncerten vil YH tilbyde publikum en helt særlig sonisk rejse på tværs af tid og rum. Hun vil præsentere et program af hendes egne kompositioner, som er inspireret af traditionel verdensmusik, kontemplativ musik og fri improvisation. Hendes komposition udforsker modsætninger og potentiale om primitive elementer. Publikum vil høre musik skrevet til materialer som træ, metal og skin – og åndedræt. – Til sidst i koncerten vil hun præsentere et tidligt værk af Beethoven på clavichord, et næsten forsvundet hjemmeinstrument som var populært på Beethovens tid.

Koncerten afholdes på Permatopia 77, 4653 Karise

Tilmelding sker ved at maile til kontakt@bjoernhernes.dk. Eller tag chancen og mød op. Der er ingen indgang efter koncertstart, som er klokken 15.00. Dørene åbnes 20 minutter før koncertstart.

Der er plads til ca. 35 personer, og der er siddepladser til alle. Koncerterne varer ca. 45 minutter.

Billetpris er 50 kroner. Betaling kun ved indgangen, med MobilePay på 22 75 59 81 eller kontant.

– Vi tager faren for smitte i forbindelse med corona-pandemien alvorlig. Vi følger udviklingen løbende, og tager nødvendige forholdsregner. Vi beder derfor alle bære maske under koncerten, oplyser idémanden bag, Bjørn Hernes fra foreningen Lysbrud.

Koncerterne finansieres med støtte fra Solist-foreningen af 1921 og Faxe Kommune. Derudover af billetindtægter.

Komponisten Peter Bruun er koncerternes kurator, og han vil efter hver koncert samtale med musikerne, om dem, om deres musik og musikvalg. Gerne spørgsmål fra salen. Intimkoncerterne er derved også samtale-koncerter.

Skriv en kommentar