(Last Updated On: 3. februar 2014)

Sport_HAANDBOLD
U14 drenge

Sierslev-Greve 15-27
En kamp med megen modstand! Gæsterne var et gear højere oppe, og selvom drengene kæmpede bravt, blev det til et klart nederlag. Det blev både til advarsler, udvisninger og straffekast, så det var en hårdt spillet kamp. Vi lavede nogle rigtige flotte mål, og vores målmand stod flot til trods for at vores forsvar haltede. Målene blev scoret af Joachim 6 mål, Jacob H. 4 mål, Paw 3 mål og Malte 2 mål.

Herre serie 4
Roskilde KFUM-Sierslev 26-22
Det lykkedes at komme i den bedste pulje med de stærkeste hold efter julepausen. Et af disse hold er Roskilde KFUM, som Sierslev også mødte i før jul puljen. Der blev det til to klare nederlag, så alle vidste, at kampen ville blive svær. Da det samtidig kneb med tilmeldingerne til kampen var det en forholdsvis smal trup på kun 9 spillere, der med relativt dårlige odds drog mod nord denne kolde søndag formiddag.
Roskilde startede kampen med fuld rabalder og Sierslev var vist ikke helt klar fra start. Så ret hurtigt røg der en del mål ind bag en sagesløs Mikkel Hoff-mann på mål. Det hjalp heller ikke, at holdleder Lars B. Hansen måtte udgå efter kort tid med en skade, så den smalle trup blev endnu smallere.
1. halvleg endte med et klart forspring til Roskilde på 13-7.
2. halvleg gav plads til gennembrud. Her udmærkede specielt Kenneth Klindt Munck, Steffen Graversen og Martin Nielsen sig med gode scoringer. Dog kom ingen af dem helt i nærheden af Allan Stender, der fik nogle gode frispilninger og med stor sikkerhed scorede 4 mål ud af 5 forsøg og tilkæmpede sig flere straffekast. Det var godt at Sierslev vågnede op og fik gang i afslutningerne. Alt var dog ikke fryd og gammen. 3 brændte straffekast og temmelig dårlig opdækning på specielt fløjene gjorde, at Roskilde holdt sig foran. Godt nok med et skrumpende forspring, men stadig med klar føring. Til slut endte kampen 26 – 22 til Roskilde og hvis de 3 straffekast ikke var blevet misbrugt og der var blevet dækket op i vanlig styrke, så kunne Roskildes sejr godt være kommet i fare. Positivt var det dog trods alt, at Sierslev faktisk vandt 2. halvleg med 13-15.

Kvalifikationsrækken Sierslev-Fuglebjerg  22-26
Kamp mellem top og bund.
Sierslev spiller en god kamp og fighter godt for det. Vi er dog et typisk bundhold med dertil manglende held.
Kampen starter meget lige, holdene følges ad med skiftende føringer til der er spillet 20 minutter.
Der render Sierslev ind i et meget tyndt rødt kort. Skal dog siges dommerne dømte en ok kamp. Dog lidt mange udvisninger og straffekast.
Men med dette EM der lige har været forstår man jo godt det.
Ved halvleg er stillingen 11-13.Vi er stadig med i kampen. Halser dog efter med 1-3 mål i store dele af 2. halvleg.
Til sidst satser vi lidt og taber med 4.
Kampens spiller blev Lennart
Målene blev scoret af Lennart 6, Falkenberg 5, Jonas 3, Mark 2, Sinn 2, Madpak 2, Tanggaard 1, Kamp 1.

Skriv en kommentar