(Last Updated On: 1. april 2016)

Det legendariske rockband, Young Flowers,
gæster Spilledåsen onsdag den 6. april

ROCKKONCERT: Stig-Møller-&-Peter-Ingemann---pressebillede – Den 6. april byder Store Heddinges eget spillested, Spilledåsen, på en musikalsk markering af forårets genkomst. Som genopstået af 60’ernes og 70’ernes blomsterduftende røgtåger byder det legendariske rock-band Young Flowers nu publikum på en musikoplevelse, der giver mindelser om dengang med de herlige drømme, og hvor blomster i hovedsagen pyntede unges vildtvoksende lokker og dølgede krigeriske armeers mørke geværløb.

De unge blomsters hårpragt er med tiden svundet noget ind, men den næsten originale band-sammensætning fra dengang mor gik uden bh, spiller med en forbløffende fornyet energi og lyst, så enhver må betages af røddernes evne til at udfolde musikken i et omend ændret regi, men i sædvanlige blomstrende og rigt farvede kaskader.

Ken Gudmann, der vist nok var ham, der i sin tid fik trommet den smukke buket sammen, er ikke mere. Hans plads er imidlertid overtaget af Søren Berlev, som vi kender fra sit mangeårige rytmefaste, storkrøllede underlag i Gasolin.

Guitaren stemmes og spilles uændret af Peer Frost, der bl.a. i perioder har præsteret strengeleg i Savage Rose.

Peter Ingemann synger de fleste af sangene og spiller bassen så vibrerende som altid, og som han i mellemliggende perioder har gjort det i bands som Skousen og Ingemann, Røde mor og hos Kim Larsen, der engang have en gruppe, han kaldte Bellami.

Stig Møller, hvis glade musik bl.a. har forårsaget overskriften til nærværende omtale, hørte vi vel først rigtigt om, da han var med til at danne Steppeulvene. Senest har han sammen med Ingemann indspillet CD’en “Livet gror – og det er skønt”.

Så der er mulighed for at høre livet gro på magiske og skønneste vis den 6. april, kl. 20.00, når Spilledåsen åbner dørene i Algade 32, Store Heddinge.

Billetter kan bestilles på www.spilledaasen-stevns.dk og billettelefon torsdage og fedage fra 16.00 til 19.30, og kan købes hos Kop & Kande, Store heddinge eller Staxen Boghandel, Hårlev.

 

Skriv en kommentar