(Last Updated On: 14. juni 2022)

Fra venstre ses Charlotte Norberg Frederiksen, Lena Bjerrum Bach og Anila Bakhsh. (Privatfoto)

Foreningsliv: Landsforeningen for psykisk sundhed arbejder for at skabe forståelse og tolerance for mennesker med sindslidelse og deres pårørende.

Hvis man er nysgerrig på at høre, hvad SIND laver, og hvordan man kan hjælpe hinanden med psykisk sårbarhed, afholdes der gratis infomøde 21. juni kl. 18:30-20 i Stevns Frivillighedscenter.

Køge Bugt SIND lokalafdeling dækker over Greve, Køge, Solrød, Stevns og Faxe kommune. Det, som er målet, er at lokalafdelingen i Køge bugt bliver forankret i de fem kommuner i nogle lokale aftaler, hvor de lokale kræfter i hver kommune som kender områderne, kan løfte i fællesskab med fokus på at skabe større fokus på mental sundhed og velvære.

Det fortæller SIND-konsulenterne Charlotte Norberg Frederiksen og Anila Bakhsh, der i sidste uge besøgte Stevns Frivillighedscenter.

– I SIND tilbyder vi hjælp, og vi arbejder på at være brobygger mellem borgernes erfaring med psykisk sårbarhed og det som politikkerne baserer deres beslutninger på. Så derfor inviterer vi til informationsmøde for borgerne i Stevns, tilføjer Anila Bakhsh.

Infomødet afholdes i Stevns frivillighedscenter den 21. juni, og foruden at høre om SIND’s arbejde, og måske blive en del af dette, så vil der blive serveret kaffe og the til de fremmødte.
sky

Skriv en kommentar