(Last Updated On: 19. juli 2019)

Sydkystdanmark: Også i år kan man gennem Sydkystdanmarks ’Fun Pass’ få gode rabatter til sjove oplevelser i det lokale ferieland på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.

Og som noget nyt er der i år en digital udgave af rabathæftet, som blot kræver, at du går ind på sydkystdanmark.dk/funpass – så er du i gang.

– Når du har spillet Ludo eller vendespil de første 15 gange med ungerne, så skal der måske ske noget andet. I anledningen af børnenes sommerferie har vi derfor lanceret SydkystDanmarks digitale rabathæfte, hvor både forældre og selvfølgelig også bedsteforældre let og hurtigt kan hente rabatkuponer til 11 af de bedste oplevelser her i SydkystDanmark, siger Mike Olesen, der er marketingchef i VisitSydsjælland-Møn A/S.

Blandt oplevelserne med rabat er der 20 procent rabat på entreen til Koldkrigsmuseum Stevnsfort og 25 procent rabat på entreen for familien plus en is til børn under 12 år i BonBon-Land.

I alt er der altså rabatter at hente til 11 forskellige attraktioner.

– Og så er det bare at finde den oplevelse, man har lyst til at besøge, downloade rabatkuponen og så afsted. Du kan endda blot vise rabatkuponen direkte på din smartphone, så selv om du sidder i et sommerhus eller en campingvogn uden adgang til printer, så er det muligt at få glæde af rabatterne, siger Mike Olesen.

Og der er ingen begrænsninger – du må gerne bruge rabatkuponerne fra alle de 11 medvirkende attraktioner.

Det digitale rabathæfte kan benyttes af alle, også de lokale i SydkystDanmark, der holder ferie under de hjemlige himmelstrøg.

Der findes også en trykt version af rabathæftet, som kan afhentes i SydkystDanmarks turistinformationer og udvalgte overnatningssteder. Her er der 16 forskellige rabatmuligheder.
rmh

Skriv en kommentar