(Last Updated On: 8. september 2020)
Vil man være en del af dette flotte kor, så er der plads til nye med sanglyst. (Arkivfoto)

Musik: Så starter Stevnskoret op igen, og det er muligt at tilmelde sig til den kommende sæson i Stevnskoret via LOF’s hjemmeside, hold 20201.

– Vi starter onsdag den 16. september kl. 19.00 på Store Heddinge Skole og glæder os til at se både nye og gamle kormedlemmer, siger Kirsten Skov Rasmussen på vegne af Stevnskoret.

Fra Beatles til Mozart

Hun fortæller også, at der er taget alle nødvendige hensyn i forhold til COVID 19, idet der er bevilget ekstra rengøring af øvelokalet, inden koret skal synge, og koret er blevet henvist til et større lokale, hvor man kan holde den anbefalede afstand.

– Med lidt omtanke er det derfor blevet muligt at synge sammen igen trods corona, mener hun, og tilføjer, at korerfaring er ikke en betingelse for at synge med i Stevnskoret, som efterlyser nye medlemmer, der har lyst til at indgå i et socialt kor, hvor der synges alt fra Beatles til Mozart med Charlotte Andersen som dirigent, og Niels Andersson som pianist ved korets arrangementer.

Fint gammelt kor

Stevnskoret er en institution på Stevns og har eksisteret i snart 54 år og mange af de nuværende kormedlemmer har trofast sunget med i koret i mange af årene.

Koret kan derfor bruge både unge og ældre, så koret fortsat kan bestå og nye kræfter kan bidrage med friske stemmer og gode ideer.

Kontaktoplysninger kan findes på korets hjemmeside www.stevnskoret.dk.
sky

Skriv en kommentar