(Last Updated On: 28. juli 2021)

Musik: Lørdag den 31. juli bliver der nok mylder på Algade i Store Heddinge omkring ved 11-tiden, for kl. 11 inviterer Café Stevnen i Algade 33 C til gratis rockkoncert i det sociale væresteds baggård.

Det er bandet »The Worthy Beats« der spiller, og som man frit oversat kan kalde ’de agtværdige spillemænd’.
Alle de go’e gamle sange
Jette Balslev, som er konstitueret leder af Café Stevnen glæder sig til at kunne præsentere levende musik i den lille, hyggelige gårdhave.
– Så kan de mange der nyder en shoppetur, og har lyst til at få lidt musik med på vejen, kigge forbi, siger hun.

For mange af Café Stevnens brugere bliver det et gensyn med en af de gamle venner i The Worthy Beats, Georg Scheider (rytmeguitar), som tidligere har været frivillig på stedet. Nu er han sammen med bandfællerne John Larsen (sologuitar) og Jens Vollquartz, der trakterer trommesættet, garanter for god gedigen rockmusik.
Og vi taler om liflige toner fra 1960’ernes gyldne tidsalder med navne som The Beatles, Rolling Stones, The Kinks, Creedence Clearwater Revival, ikonet Chuck Berry og mange andre.
– Der er bestilt godt vejr og grillpølser så man i ro og mag kan nyde musikken uden at dø af sult, oplyser Jette Balsev, som tilføjer, at også Genbrugsbutikken er åben og caféen byder på kaffe og kage til rimelige priser.

Så mon ikke der er mange, som vil komme og synge med på go’e gamle Chucks: »That’s why I go for that rock and roll music.«

sky

Skriv en kommentar