(Last Updated On: 19. januar 2017)

Stevns: Mødestedet Snurretoppen har i flere år haft succes med projektet »Skolen i Bio«. Kommunens Kultur- og Fritidsudvalg har netop besluttet fortsat at støtte ordningen i 2017.

Det vil sikkert være til stor glæde for de cirka 1.000 skolebørn og lærere fra hele kommunen, der hvert år kommer i biografen og ser relevante film for deres aldersgrupper og klassetrin.

Snurretoppen sikret tilskud
Projektet ledes af Center For Undervisningsmidler Sjælland og Filminstituttet, som også udarbejder tilhørende undervisningsmateriale til filmoplevelserne.

Snurretoppen får 30.000 kr. via kulturpujlen til blandt andet at dække filmleje og buskørsel af elever fra skolerne uden for Store Heddinge.

Buskørslen medvirker til, at der ikke gøres forskel på, om eleverne går på skolen i nærheden af Snurretoppen og Store Heddinge, eller de er elever på én af Stevns Kommunes andre skoler.

Nye film i marts måned
Karsten Visby fra Snurretoppen oplyser, at de to næste film vises i marts måned, for de mindre klassetrin.

Det ene er krimi-tegnefilmen »Fantomdrengen«, der kombinerer et superheltetema med historien om en syg dreng.

Den anden er »Trækfugle«, der blev kåret som årets bedste børnefilm af sammenslutningen af europæiske børnefilmfestivaler.

Tilmelding kan nås endnu
Karsten Visby opfordrer de skoler, som har lyst til at sende elever ind i biografens eventyrlige mørke, at tilmelde sig til Center For Undervisningsmidler Sjælland i Vordingborg.
sky

 

Skriv en kommentar