(Last Updated On: 5. juli 2019)

Sport: Mandag den 24. juni blev der spillet skolefodboldstævne i Store Heddinge og Strøby.

Cirka 230 børn fra kommunens 3. klasserne dystede i fem-mands fodbold på banerne ved Strøby Idrætscenter og Store Heddinge Boldklub.

Seks skoler var med

Der var 25 hold med sjove holdnavne, som Legenderne, Boldaberne og Krigerne fra Stevns, der spillede og havde en sjov formiddag.

– Heppekor, bannere og det gode vejr gjorde det til en god oplevelse for alle, fortæller Connie Olsgaard fra AIK 65 Strøbys Fodboldafdeling.

I Strøby var Strøbyskole, Hotherskolen, Hellested Friskole og Skelbæk Friskole repræsenteret med en masse glade børn og deres lærer, mens Stevns Friskole og Store Heddinge Skole spillede i Store Heddinge. Begge steder havde børnene mulighed for at købe forfriskninger, som der kunne være behov for i varmen.

Ikke konkurrence

Det var glade og tilfredse børn, som alle modtog en medalje, som bevis på at have deltaget i årets skolefodboldstævne.

– Denne dag spilles der nemlig ikke om placeringer, da der udelukkende er fokus på motion og det sociale aspekt, siger Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

Stævnerne blev afholdt i samarbejde mellem AIK65 Strøby, Hårlev BK og Store Heddinge Boldklub. Et samarbejde som klubberne sætter stor pris på. Flere frivillige havde brugt en fridag på at hjælpe, bl.a. med at dømme kampe og stå i slikbod.

Klubber inviterer igen

Kommunernes 3. klasser vil igen næste år blive inviteret til fodboldstævne den sidste mandag inden ferien.

Næste år håber klubberne AIK 65 og Store Heddinge Boldklub, at alle elever kan spille samme sted.

sky

 

Skriv en kommentar