(Last Updated On: 15. januar 2021)

I forbindelse med Lars Løkkes exit fra Venstre, klinger det lidt hult, når Karsten Skov, formand for Venstre Stevns, udtaler i Dagbladet, citat:

’Det giver lidt skvulp, men ikke noget vandfald’.

– og lidt senere i artiklen:

’Rent lokalt sker der ikke noget – vi har haft nogle udmeldelser hen over året, men det skyldes primært, at vores medlemmer bliver ældre og falder fra’.

Men var det nærliggende i den forbindelse, at Venstre på Stevns kiggede lidt indad på, hvad partiet selv udførte i 2016, hvor centrale kræfter i partiet kuppede egen daværende borgmester Mogens Haugaard? Centralt fra partiet startede man en hetz og en rygtekampagne mod egen borgmester, der skulle vælte ham af posten, selvom han blev demokratisk valgt som partiets spidskandidat ved opstillingsmødet i sommeren 2016, valgte Venstre Stevns at lave et omvalg, fordi nogle i partiet ikke ville anerkende, at han havde vundet, ja man får jo ligefrem associationer til en vis herre i USA, udemokratisk og uhæderligt.

Mogens Haugaard forlod derpå Venstre på Stevns og startede lokallisten Nyt Stevns.

Hele balladen halverede Venstre fra 8 til 4 mandater ved kommunalvalget i 2017. Anette Mortensen endte med borgmesterposten i lommen på Socialdemokraterne – har sat kommunens økonomi til tælling, tømt kassebeholdningen og lavet landets største skattestigning på 1 procent.

Mon udmeldingerne fra Venstre Stevns blot skyldes alder? Det startede måske med et skvulp, men endte som et vandfald for Venstre Stevns.

Kurt Michael Hansen
Kirkebjergvej 21
Rødvig

Skriv en kommentar