(Last Updated On: 26. marts 2021)

Til Stevns Kommune

Skytterne på Stevns står over for en urimelig økonomisk byrde og går dermed en uvis skæbne i møde.

Etableringen af den ny Stevnshal er i fuld gang og snart kan mange håbefulde sportsudøvere tage hallen i brug.

Dog står vi sportsskytter i Stevns over for en uoverskuelig udgift, hvis vi vil benytte de tiltænkte lokaler til at udøve vores sport.

Før etableringen af den nye Stevnshal gik i gang, blev vi lovet lokaler, hvori vi kunne udøve vores sport inden for salonriffel samt pistolskydning og vi blev lovet, at vi selvfølgelig ikke vil blive ringere stillet, end vi er nu.

Lige nu har vi til huse i kælderen under den gamle stevnshal, lokalerne deler vi med spinning, som træner i vores fælles opholdsrum, derudover har vi otte standpladser hvor vi kan skyde cal. 22 riffel/pistol samt grov kaliber pistoler på 15m.

Vi er mange medlemmer, faktisk er vi samlet set i de forskellige foreninger, der benytter lokalerne cirka 250 skytter, i alle aldre lige fra børn til pensionisterne.

Problemet er, at de lokaler, vi får stillet til rådighed, bestemt ikke lever op til det lovede. Tilbage i 2019 blev vi lovet et Betonhus på 300 kvadratmeter til selvaptering, dette bliver – uden at vi bliver inddraget – lavet om til et lokale på 270 kvadratmeter med trævægge, som bestemt ikke er skudsikre på nogen måder.

Vi skal selv stå for at lave lokalet skudsikkert, samt øvrig indretning, dette sætter os i en situation, hvor vi skal skaffe 2-3 millioner kroner, penge vi som forening ikke har, og har meget svært ved at skaffe.

Dette vil svare til, at man siger til Håndbolden, at nu stå bygningen klar, men I skal selv lige købe et gulv til hallen, hvis ikke I vil spille på strøerne samt selv købe brusere, hvis i vil have et bad efter træning.

Fra kommunens side bliver nægtet en brugsretsaftale, som er os bydende nødvendig, hvis vi på nogen måde skal være i stand til at fremskaffe nogen former for økonomisk støtte fra fonde osv.

1. Hvad tænker kommunen, at vi skal gøre, når hallen står færdig, og vi ikke har råd til at skudsikre samt indrette lokalet?
2. Har kommunen en plan B for os?

Vi blev jo som sagt lovet, at vi ikke ville blive ringere stillet end vi er nu.

Med venlig hilsen
Lars Hørup Hansen
Medlem af Store Heddinge Skytteforening

Skriv en kommentar