(Last Updated On: 11. april 2019)

SuperBrugsen Hårlev har i 2018 oplevet pæn medlemsfremgang og ny omsætningsrekord, men har også haft udfordringer med tyveri og stigende it-udgifter

Hårlev: Efter et enkelt år på udebane var SuperBrugsen Hårlevs generalforsamling igen tilbage i vante omgivelser i Hårlevhallen.

Små 140 af foreningens medlemmer var mødt op for at høre, hvordan landet ligger med deres foretrukne dagligvareforretning – og for naturligvis at nyde et solidt måltid mad og den årlige omgang banko.

Omsætningsrekord og medlemsfremgang

Bestyrelsesformand Morten K. Nielsen lagde for med en bestyrelsesberetning, hvor den overordnede pointe var, at det går godt med butikken. Omsætningen er vokset med 3,7 procent i et dagligvaremarked der sidste år på landsplan gik 1 procent tilbage. Det førte til ny omsætningsrekord i Hårlev.

På medlemssiden oplevede man i 2018 en fremgang på 65 nye medlemmer.

IT, LED og tyverier

Butikkens IT-udgifter til COOP er kraftigt stigende; alene i 2018 måtte man betale 250.000 kr. mere end i 2017. IT-investeringer vil også stige kraftigt i de kommende år.

Der er foretaget store investeringer til LED-belysning i hele butikken på 235.000 kr., som forventes at have tjent sig selv hjem i løbet af 2½ år. En mindre omrokering af butikken, etablering af et nyt cafeområde og brød fra Hammerhus Bageri er også kommet til i løbet af året.

Desværre har der været et stigende problem med tyveri i det forgangne år, hvilket har ført til øget kontrol i butikken og flere besøg af butiksdetektiver. Siden oktober 2018 er 13 tilfælde af butikstyverier blevet politianmeldt.

Friske fisk og friskstegte kyllinger er også kommet til – ude på parkeringspladsen: Michaels Fisk holder der hver fredag, og hver lørdag fra 14-19 sælger Guldkyllingen friskstegte grillkyllinger fra deres foodtruck.

Pris til ’Dupont&Dupont’

Efter det officielle program gentog en gruppe borgere fra Store Tårnby succesen fra sidste år med at kåre årets medarbejder. Det blev ’Dupont&Dupont’, som de kærligt havde døbt slagtermester Mikki Nihøj og slagter Jan Nielsen, der fik hæderen for altid at møde kunderne smilende og serviceminded.

Bestyrelsesmedlemmerne Kasper Thun, Charlotte Wagner og Morten K. Nielsen var på valg og blev alle genvalgt. Henrik Dreboldt erstatter Johnny Andersen i bestyrelsen og Henrik Olsen blev nyvalgt som suppleant . Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således formand – Morten Kreutz Nielsen, næstformand – Kitty Rytgaard, sekretær – Charlotte Wagner, bestyrelsesmedlemmer – Kasper Thun og Henrik Dreboldt, suppleant – Henrik Olsen, medarbejderrepræsentant – Mikki Nihøj og uddeler – Frank Juul Christiansen.

Skriv en kommentar