(Last Updated On: 21. december 2020)

Strøby Egede: Lørdag eftermiddag den 19. december kl. 15.15 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet, og at den mistænkte stadig opholdt sig i området ved Kystparken, hvor overfaldet var sket.

En patrulje kørte til området og fik kontakt til en 75-årig mand, som bekræftede, at han kort forinden var blevet overfaldet med flere slag mod hovedet. Han var dog sluppet uden behandlingskrævende skader, da han blev overfaldet af en mand, der inden overfaldet havde udtalt sig provokerende om offeret. Den 75-årige havde dog undladt at reagere herpå. Kort efter bemærkede den 75-årige, at samme mand nu kastede en sten efter ham. Stenen ramte ikke, hvorefter han uden varsel blev overfaldet med slag mod hovedet. Et vidne var kommet offeret til undsætning, så overfaldsmanden var gået lidt væk.

Politiet fik efterfølgende udpeget manden, der viste sig at være en 42-årig mand, som var påvirket af spiritus og dertil skønnedes lettere uligevægtig. Han blev udramatisk anholdt og sigtet vold mod den 75-årige.

Efter afhøring til sagen og et kortere ophold i detentionen til afrusning blev den 42-årige løsladt, men med politiets hjælp bragt til et sygehus til fornøden behandling på grund af den uligevægtige sindstilstand.

Den 42-årige vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen mod ham skal afgøres.

Skriv en kommentar