(Last Updated On: 19. november 2018)

I år blev sidste år med Ladies Night i Stevnshallen. Her ses nogle af dette års hårdtarbejdende frivillige og en del af den musikalske underholdning – fra venstre ses Jette Nielsen, Anette Oxenbøll, Anne-Marie Borch Larsen og Anny Borch Jensen. (Foto: Tom Nielsen)

Store Heddinge: For femte år i træk blev der lørdag den 6. oktober afholdt festlig lyserød Ladies Night i Stevnshallen. Hvad ingen vidste, blev det også sidste gang med en fest kun for kvinder til fordel for kampen mod brystkræft.

Selvom aftenen gav et overskud på samlet set 36.617,6 kr., har bestyrelsen efterfølgende evalueret og besluttet, at arrangement ikke bliver gentaget til næste år.

– Vi er blevet enige om at stoppe efter disse fem gange. Henset til det gamle ordsprog ’at stoppe mens legen er god’, skriver lokalforeningens formand, Anny Borch Jensen i en pressemeddelelse.

Faldende billetsalg

Årets overskud er lavere end de foregående år, som alle har resulteret i et overskud på minimum 50.000 kroner – det første år med hele 63.384 kr. – til det gode formål.

At overskuddet ikke når samme højde som tidligere år, skyldes blandt anet et lavere antal solgte billetter, hvilket naturligt gav lavere omsætning i løbet af aftenen.

– Det er et stort arrangement som kræver meget arbejde, og mange frivillige, men den superfine opbakning allevegne fra har absolut gjort det spændende og værd at arbejde med. Og vi vil selvfølgelig stadig markere Lyserød Lørdag, men under andre former, og ikke helt så stort. Der kommer helt sikkert til at ske et eller andet i uge 40, og vi skal nok oplyse, hvad det bliver, så snart vi er klar, lover formanden, som sender en stor tak for den meget store støtte og opbakning til Ladies Night i de fem år.

Selve festaftenen i Stevnshallen gav i år et overskud på 30.000 kroner. I beløbet er 3.157 kr. fra By Lagoni, 506 kr. fra Nordahl & Friis Blomster, og 1.000 kr. fra SuperBrugsen i Store Heddinge.

Der er fra andre lyserøde arrangementer yderligere indsendt 6.243,20 kr. fra Store Heddinge, og 374,40 kr. fra Hårlev, således at det samlede resultat fra Stevns i 2018 er 36.617,60 kr.
rmh

Skriv en kommentar