(Last Updated On: 5. oktober 2021)

Legepladsen på Kronhøjvej skal gøres vinterklar

Store Heddinge: En gruppe småbørnsforældre organiserer søndag den 10. oktober kl. 9 en frivillig arbejdsdag på den nye legeplads på Kronhøjvej i Store Heddinge.
Arbejdsdagen sker på initiativ af Aleksandra Olsen fra Stevns Folkloremuseum og Jesper Yde Knudsen, der begge bor og har børn i Store Heddinge, og dagen organiseres i samarbejde med Stevns Folkloremuseum og Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening.
Den nye legeplads i Store Heddinge skal gøres klar til vinterens komme. (Foto: Aleksandra Olsen)
– Den nye legeplads er et godt mødested for børnefamilierne i Store Heddinge og omegn, siger Jesper Yde Knudsen, som håber, at mange vil dukke op og give en hjælpende hånd.
Målet for arbejdsdagen er at male fisken Stevnstilus’ tunge og lave småreparationer, så legepladsen bedre kan modstå vinteren.
Frivillige kan møde op uden tilmelding, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Man må gerne tage sine hjælpsomme børn med.
Når arbejdet er vel udført, lægger Stevns Folkloremuseum hus til lidt hygge og spisning. Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening sponsorerer lidt at spise og drikke.

Skriv en kommentar