(Last Updated On: 9. august 2022)

Det er ikke hver dag den røde løber rulles ud på hjørnet af Algade og Egestræde, men det sker, når Stevns’ eneste biograf markerer Biografklub Danmarks vinderfilm “Rose” den 16. august.

Den 16. august er den røde løber på plads foran Snurretoppen, der inviterer til galla-pris film. (Arkivfoto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: Bjørn Hansen, som er medlem af Snurretoppens bestyrelse, har nok at bruge sommeren til.

Han er nemlig i fuld gang med at lave et arrangement, som får tanken hen på Bodil eller Oscar-uddelingen.

– Biografklub Danmark har netop annonceret den kommende sæson 2022/2023. Der er tale om et program på 10 hver især helt fantastiske film. Samtidig viser vi årets vinderfilm som netop har fået Asta-prisen, fortæller Bjørn Hansen.

Film skal ses i biografen

Tirsdag den 16. august præsenterer de frivillige i Snurretoppen årets vinderfilm, som er den danske anmeldersucces “Rose” med Sofie Gråbøl i hovedrollen, ved en særforestilling i den lokale biograf i Algade 32 i Store Heddinge.

– Vi viser “Rose“ under lidt festligere former end normalt. Billetter købes i biografen eller på vores hjemmeside, forklarer han og oplyser dette om aftenens program:

– Kl. 19 åbnes dørene åbnes. Biografgængerne kan mødes i Biografens foyer og udstillingslokaler. Der vil blive budt på mousserende vin, kildevand, kaffe og The samt biografgængernes foretrukne snacks, vores helt perfekte popcorn. Kl. 19:30 –19:45 præsenterer biografens bestyrelse vinderfilmen samt fortage lodtrækning om to digitale medlemskaber af Biografklub Danmark. Bagefter viser vi tre trailere fra efterårets Biografklub Danmark film, og så viser vi selve vinderfilmen, siger Bjørn Hansen.

Det festlige ”Award”-arrangement koster kun 50 kr., og skulle man have nogle ubrugte Biografklub Danmark-rabatkuponer tilbage, så smutter man ind for det halve, men kun til denne film, understreger Bjørn Hansen.

Næste sæson i gang

Årets første Biografklub Danmark film, bliver den danske film ”Bamse” om den populære sanger af samme navn.

Alle klubmedlemmer og øvrige biografgængere kan se frem imod en sæson med 4 danske og 6 udenlandske film, som alle bliver vist i Snurretoppen.
sky

Skriv en kommentar