(Last Updated On: 6. marts 2020)

»For de gamle som faldt…« Socialdemokratiets nye formand på Stevns, Nicolai Bertram Kristensen (tv), dernæst viceborgmester Steen S. Hansen og ny borgmesterkandidat Henning Urban Dam Nielsen, og forrest folketingsmedlem Tanja Larsson. (Foto: Klaus Slavensky)

S-generalforsamling: Det var store skiftedag da Socialdemokratiet holdt generalforsamling torsdag den 26. februar.

Nicolai Bertram Kristensen startede med at byde velkommen som næstformand, og inden de lokale socialdemokraters årsmøde var overstået, kunne han titulere sig som formand.

Først vice, så formand

Før jul sidste år meddelte den daværende formand Morten Kasper at han trak sig grundet arbejdspres, og næstformand Nicolai Bertram Kristensen blev automatisk konstitueret formand, og derfor var det også ham, som holdt formandsberetningen.

Morten Kasper blev valgt som S-formand på Stevns i 2018.

Kommunalvalgkamp forude

En af Nicolai Bertram Kristensens første store opgaver som ny formand, er, at stå i spidsen for det organisatoriske arbejde med valgkampen op til kommunevalget den 16. november 2021.

Han startede også sin beretning med at referere til erfaringerne fra folketingsvalget, og lykønskede Tanja Larsson med sin plads i Folketinget.

– Vi har brug for støtte på Christiansborg. En udligningsaftale, som kan afhjælpe ringe velfærd og en holdbar løsning for Østbanen. Tanja, vi tror på dig.

“Op med lappen”

Den nye formand takkede medlemmerne for kampånden ved folketingsvalget, og manede en ny frem til kommunalvalget.

– Stevns fortjener en socialdemokratisk ledet kommunalbestyrelse, sluttede han beretningen.

“Op med lappen” blev der meddelt, og forsamlingen viste hænder, og vedtog enstemmigt den nye formands beretning.

sky

 

Skriv en kommentar