(Last Updated On: 6. januar 2020)

Steen S. Hansen har besluttet at bruge sin tid og politiske erfaring på nye opgaver for Socialdemokratiet på Stevns.

Stevns: Efter 12 år som gruppeformand og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet på Stevns har Steen S. Hansen valgt at trække sig fra begge hverv.

– For mig er tiden kommet, hvor jeg skal have en anden rolle i partiet. Jeg har været i spidsen for Socialdemokratiet på Stevns i mere end 12 år og været Socialdemokratiets spidskandidat ved de sidste tre kommunalvalg. Jeg er fortsat vild med lokalpolitik og har mange mål at nå endnu. Som formand for udvalget for Børn, Unge og Læring har jeg og Stevns fortsat mange opgaver, der skal udvikles og løses, siger Steen S. Hansen i en pressemeddelelse.

Kort før jul valgte partiforeningens formand Morten Kasper at trække sig fra sin post på grund af travlhed. I stedet er næstformand Nicolai Bertram Kristensen konstitueret som formand.

– Bestyrelsen takker Steen S. Hansen for hans store politiske engagement og arbejdsindsats for Socialdemokratiet på Stevns gennem mange år. Vi er det største parti på Stevns og dette skyldes ikke mindst den store opbakning fra vælgerne, som ved seneste kommunalvalg belønnede Socialdemokratiets arbejde i kommunalbestyrelsen, siger Nicolai Bertram Kristensen i pressemeddelelsen.

Ny formand og ny kandidat

Således skal partiet derfor finde både ny formand og borgmesterkandidat i det nye år.

Bestyrelsen har igangsat proceduren med at finde en ny borgmesterkandidat og glæder sig i den forbindelse til at modtage besked fra mulige kandidater blandt partiets medlemmer.

Deadline for tilmelding af sit kandidatur som borgmesterkandidat er onsdag den 5. februar kl. 18.00.

Ved partiets ordinære generalforsamling onsdag den 26. februar skal medlemmerne beslutte, om der skal være urafstemning eller opstillingsgeneralforsamling til valget.

Socialdemokratiets nye borgmesterkandidat forventes præsenteret senest i marts 2020.

Læs mere i Stevnsbladet, der udkommer onsdag den 8. januar.

(Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar