(Last Updated On: 16. marts 2020)

Henning Urban Dam Nielsen bliver ny gruppeformand for Socialdemokratiet Stevns. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Navnenyt: Den socialdemokratiske gruppe har valgt Henning Urban Dam Nielsen som ny formand. Det oplyser Socialdemokratiet Stevns i en pressemeddelelse.

Henning Urban Dam Nielsen afløser Steen S. Hansen, der selv har ønsket at trække sig fra posten efter, at den socialdemokratiske generalforsamling for nylig valgte Henning som ny borgmesterkandidat.

– Det er helt naturligt, at vi i forlængelse af generalforsamlingens valg af Henning som Socialdemokratiets spidskandidat nu også vælger ham som ny gruppeformand for den socialdemokratiske gruppe i Kommunalbestyrelsen. Henning har som udvalgsformand for Social- og Sundhedsudvalget vist, at han kan skabe samarbejdet på tværs. Han er en dygtig og seriøs politiker, der altid er velforberedt. Henning er det rigtige valg til at stå i spidsen for Socialdemokratiet, og jeg håber, at han kommer til at stå i spidsen for hele Stevns Kommune efter kommunalvalget i 2021, siger den afgående formand Steen S. Hansen i en pressemeddelelse.
Henning Urban Dam Nielsen glæder sig til at stå i spidsen for Socialdemokratiet på Stevns.

– Jeg ser frem til at sætte vores politiske dagsorden frem mod kommunalvalget i 2021. Min vision for Stevns handler om velfærd, vækst og miljø. Visionen skal foldes ud frem mod kommunalvalget, så det står krystalklart for alle borgere på Stevns, hvad en socialdemokratisk stemme betyder. Jeg tror på, at kommunalvalget i 2021 bliver valget, der skaber forandring på Stevns, siger han.

Skriv en kommentar