(Last Updated On: 16. februar 2021)

Utterslev Ciderlaug fik penge til et mosteri. (Pressefoto)

Donation: Står din forening og mangler 10.000 kr. til at styrke jeres sammenhold, eller brænder du inde med en fællesskabende idé, som kan samle folk i regionen?

Frem til den 10. marts er det muligt at søge om en af Andels ti donationer på 10.000 kr. Der kan søges penge til lige præcis det, man står og mangler, så længe det kommer fællesskabet i regionen til gode, lyder det fra Andels kommunikationsdirektør, Rikke Harbo Trikker:

– Alene kan vi rigtig mange ting, men når vi skaber noget i fællesskab, tænker vi anderledes, drømmer stort og skaber nyt. Det gør fællesskabet til noget helt unikt, og vi oplever, at det skaber glæde og energi i regionen. Ved at give foreninger og initiativer en økonomisk håndsrækning kan Andel forhåbentlig være med til fortsat at skabe glæde og fællesskab. Ingen projekter er for store eller små til at komme i betragtning.

Skaber lokal glæde

Siden 2013 har 150 foreninger og initiativer i regionen modtaget donationer fra det andelsejede selskab, der med både donationer og ildsjælepris ønsker at skabe værdi for sine andelshavere ved at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen.

Nu skal de næste 10 modtagere findes, og spørger man en tidligere donationsmodtager, er der ingen tvivl – se at få sendt en ansøgning afsted:

– Da jeg sendte en ansøgning afsted på vegne af Utterslev Ciderlaug, havde jeg ikke turdet håbe på, at vi var blandt de heldige modtagere. Vi ansøgte om penge til et længe ønsket mosteri, så vi i fællesskab kunne presse årets æblehøst. Efter at vi modtog donationen, er medlemstallet vokset, og både børn og voksne fra lokalområdet kigger forbi, når vi holder æblemost-weekend i efteråret.

Det er fantastisk, og jeg kan kun anbefale andre at søge, lyder det fra formand Inge Chabot.

Sådan søger du

Alle foreninger, initiativer og projekter i Cerius’ forsyningsområde, som har til formål at styrke det lokale fællesskab, kan søge donation hos Andel.

Næste ansøgningsfrist er den 10. marts kl.14.00.

Se mere og ansøg på andel.dk.

Skriv en kommentar