(Last Updated On: 21. september 2021)

Valgkamp: I selskab med den konservative vælgerforening og borgmesterkandidat Mikkel Lundemann besøgte Søren Pape Poulsen fredag den 17. september virksomheden Dryk.

Stevnsvirksomheden er i vækst på et marked som er nyt og banebrydende, hvilket partiformanden fik et indblik i, på lageret hvor havre- og plantedrikkene står klar til salg.

Dryks’ direktør Christian Christensen (th) skænker ærtedrik op til Søren Pape (tv) og Mikkel Lundemann.

De grønne initiativer

Dryk eksporter i dag til store dele af verden, på et marked som er i sin spæde start, og iværksætterne, der går forrest, kan ofte lidt modstand på vejen.

Ifølge den konservative delegation noterede særligt Søren Pape sig denne udfordring:

– Det skal være nemt at drive virksomhed i Danmark. Vi kan ikke have, at en god idé drukner i rigid lovgivning og bureaukrati, sagde partiformanden.

På besøget fik Søren Pape og den konservative vælgerforening på Stevns lov at smage på Dryk’s plantedrikke, mens Dyrk’s direktør Christian Christensen fortalte om de muligheder der ligger for produktion og eksport på det internationale marked.

– Fra en lade på Stevns rækker vi ud til hele verden med vores produkter. Jeg er glad for politikerne vil besøge os og lytte til den hverdag vi møder. Det kniber med de grønne initiativer på Christiansborg og forhåbentligt tager Søren Pape lidt godt med herfra, som i fremtiden gør det lettere for os at drive virksomhed, udtalte Christian Christensen ifølge den konservative vælgerforening på Stevns, og Søren Pape supplerede:

– Danmarks fremtid er grøn og den proces skal vi have skub i. Jeg har taget en masse gode inputs med mig. Der er en masse som vi kan forbedre, så forholdene for producenter som Dryk bliver bedre i fremtiden.

Lokal opbakning

Besøget var arrangeret af den lokale borgmesterkandidat Mikkel Lundemann og den konservative vælgerforening.

Mikkel Lundemann oplyser, at udover besøget var han glad for, at partiformand Søren Pape støtter ham som borgmesterkandidat, men besøget gav også en anledning til at drøfte hvad der kan gøres fra kommunal side:

– Vi står med en meget unik mulighed for, at en Stevns virksomhed kan blive én af de førende producenter i verden indenfor plantedrikke. Jeg er enormt glad for at Christian og Dryk valgte Stevns. Den tillid skal vi gengælde med en knaldgod service og opbakning fra kommunal side, udtaler den konservative borgmesterkandidat.

Skriv en kommentar