(Last Updated On: 28. januar 2020)

Kostumerne må vente, lige nu er det læseprøverne som tæller. Men i midten af marts spiller Strøby Amatørteater en sørøverkomedie med alle sejl sat til. (Privatfoto)

Teater: I midten af marts måned får Strøby besøg af en flok barske sørøvere.

Det sker heldigvis kun i form af Stevns Amatørteaters gæve skuespillere, men historien bygger på den sandfærdige skrøne om de syv haves skræk, sørøverkaptajn John Rackham, også kendt som Rødskæg.

Pirater, som elsker mænd

På scenen i Strøby Forsamlingshus er den barske sørøverkaptajn er så ked af, at han aldrig har fået en søn, at han tvinger sine fire døtre til at optræde som mandlige sørøvere.

Den lille sørøverfamilie ankommer til kroen ”Den Vraltende And”, hvor kaptajnen 40 år tidligere som almindelig sørøver tilbragte nogle dage, mens den daværende kaptajn, Jack Rødskæg, lå for døden. Jack Rødskæg efterlod sig, formodentlig, et skattekort. Er det mon på kroen?

Og her venter kromutter venter på at sønnen vender hjem fra havet, hvor både en barndomskæreste venter og en flok sørøvere, som tilsyneladende forelsker sig i kromutters søn. Jo, du læste rigtigt. LGBTQ er også nået til Skatteøen.

Teater med spisekort

Dette er hovedtrækkene i komedien ”Søn af en sørøver” skrevet af Jens E. Hansen, som Strøby Amatørteater arbejder hårdt på at blive klar til at præsentere.
Spilledage bliver den 13. ,14. og 15. marts i Strøby Forsamlingshus, så det en god ide allerede nu at bestille billetter hvis man har hang til et godt grin.

– Vi kører med samme forestillingskoncept som i 2019, oplyser formand Erik Buch, hvilket betyder, at fredag den 13. marts kl. 18:30 kan man inkludere en lækker teaterbuffet før forestillingen til 200 kr.

Lørdag den 14. marts kl. 13, kan man indtage smørrebrød før forestillingen. Billetten koster 100 kr., og smørrebrødet koster 25 kr. per styk, som skal forudbestilles.
Søndag den 15. marts er der teatercafé kl. 14 til 100 kr. inklusiv kaffe og kage, hvor børn under 12 år slipper med 50 kr.

Billetter inden 10. marts

Information om forestillingen med mere kan hentes på Strøby Amatørteaters hjemmeside på www.stroeby-amatoerteater.dk

Billetter til alle tre forestillinger kan bestilles senest 10. marts 2020 hos Hanne Marcher tlf. 40 40 54 38 eller Rita Buch tlf. 21 79 56 20.
sky

Skriv en kommentar