(Last Updated On: 7. maj 2018)

Der var »feriepenge« til repræsentanter for Sol over Stevns og Stevns Klint Naturløb, som her flankerer Lars Klausen og Lone Dalthur fra Feriepartner Møn-Stevns. (Foto: Klaus Slavensky)

Rødvig: Hvad sker der når en sommerhusudlejer sætter et naturløb og et Sol over Stevns-projekt stævne?

Flotte pengegaver

Det bliver naturligvis solskinsvejr. Og det blev det ikke mindst fordi den ene af datingdeltagerne gav de to andre flotte pengegaver.

Den 2. maj, under et Feriepartnerbanner, uddelte den lokale Feriepartner Møn-Stevns to store checks til to inspirerende lokale initiativer, der såmænd også nok skal få lokket turister til, som måske har brug for et sommerhus eller et Bed & Breakfast tilbud.

Naturløb på klinten

Stevns Klint Naturløb fik 10.000 i støtte til årets naturløb på klinten, og foreningen Sol over Stevns modtog 7.500 i støtte til årets musik- og markedsdag i Strøby.

Det var udlejningschef Lone Dalthur og næstformand Lars Klausen fra Feriepartner, som uddelte midler til lokale aktiviteter som tilgodeser feriegæster.

– Sidste år deltog der 500 i naturløbet, fortæller Michael Jodehl fra bestyrelsen i Stevns Klint Naturløb. Han fortæller, at man håber at løbet i år kan udgå fra den nye hal i Rødvig.

– Vi skal bruge pengene til telte, flag på vores 10 og 21 kilometerlange ruter, til tidtagning og andet organisatorisk, der kan sikre en god og professionel løbeoplevelse.

Alt godt fra Stevns

Connie Olsgaard og Pernille Worm fra Sol over Stevns er også taknemmelige for støtten, som skal bruges til annoncering af det store program med musik og et hav af forskellige stevnske specialiteter, kræmmermarked og aktiviteter arrangeret af idrætsforeningerne og kunsthåndværkere.

– Vi har fået en underskudsgaranti fra Stevns Kommune, men vi har også brug for kontanter for at kunne sætte spot på Stevns, lyder det.

De glade givere, Feriepartner Møn-Stevns, ved ikke om sol og pengeregn vil blive uddelt igen til næste år, men de to projekters repræsentanter var godt tilfredse med støtten i år.

sky

 

Skriv en kommentar