(Last Updated On: 18. juni 2015)

(Foto: Rikke Michael Hansen)

HÅRLEV: Som om vejret var bestilt, skinnede solen over Hårlev ved det årlige sommersalg i byen sidste lørdag.
”Regnvejret kommer først kl. 17 i eftermiddag, så det kunne ikke være bedre”, sagde formanden for Hårlev Borger- og Erhvervsforening, Johnny Andersen, da Stevnsbladet mødte ham til byens sommersalg på pladsen bag Hårlev Station.
Til gengæld kunne formanden godt have ønsket sig flere stadeholdere, som i år talte lidt færre end sidste sommer. Det endda til trods for, at alle partierne – i anledning af Folketingsvalget – havde fået tilbud om en stand. Et tilbud som partierne Enhedslisten, Venstre og Socialdemokratiet havde valgt at benytte sig af. De øvrige var taget til Folkemøde på Bornholm.
Dagen startede med gratis morgenbrød fra Cap Horn. Bageriet havde sørget for borde og stole under overdækning ved butikken i Hovedgaden. Her serverede de rundstykker med smør, ost, marmelade, kaffe og en lille én – og alle 200 tallerkner blev brugt. Et andet velbesøgt sted var børneloppemarkedet foran Staxen Bog & Papir, mens der på pladsen bag stationen var livlig aktivitet med loppeboder, boder med byens handlende, foreninger og politiske partier, besøg af Falck, gamle veteranbiler, Puch Maxi knallerter, Piago Ape køretøjer, hoppeborg, ølkassestabling samt kolde fadøl og vand.

rmh

Skriv en kommentar