(Last Updated On: 14. februar 2022)
I 2018 skinnede solen over Stevns, da der blev afholdt hyggelig Sol over Stevns-familiefest i Strøby. (Arkivfoto)

Strøby Egede: Efter to års aflysninger er musik- og markedsdagen ’Sol over Stevns’ tilbage. Det sker lørdag den 11. juni på banerne ved Strøby Idrætscenter, oplyser teamet bag, som allerede er trukket i arbejdstøjet og er i fuld gang med planlægningen af dette års Sol over Stevns-fest.

– Stemningen er høj, og kreativiteten er ikke blevet mindre af den lange pause. Fællesskabet i teamet er en af vores forcer og er en væsentlig faktor for, at alle igen vil bruge en del af deres fritid på at gøre en masse mennesker glade, siger Pernille Worm fra frivilligteamet og hun fortsætter:

– Skulle der sidde et par stevnsboere med hang til frivilligt arbejde, så lad os endelig høre fra jer. Vi har altid plads til flere. Nye sponsorer er også meget velkomne.

Ingen musikscene i år

Koncept og formål er stort set det samme som tidligere år: at fremvise det, Stevns har at byde på og skabe rammerne for en hyggelig dag for hele familien.

Der vil ligesom tidligere år være et stort børneområde, handelsstande, kunsthåndværkere, turismeaktører, foreninger og madboder – krydret med diverse aktiviteter og et stort kræmmermarked.

– Eneste store ændring er, at der i år ikke bliver en scene med musikprogram. Der vil dog stadig være musikunderholdning, men det bliver i græshøjde, fortæller Pernille Worm.

Ændringen skyldes, at arrangørerne ikke kan nå at hente sponsorkroner og puljemidler til store musiknavne og scene, lyd og lys, som har været den største udgift på Sol over Stevns de tidligere år.

– De seneste to år har lært os, at restriktioner og uvished virkelig spænder ben, når det kommer til planlægning af et kulturelt arrangement. Det betyder i praksis, at vi er lidt bagud med planlægningen, og at vi derfor har måttet prioritere vores ressourcer, forklarer Pernille Worm, som til gengæld lover at give den fuldt skrald på resten af Sol over Stevns-pakken.

Man kan følge Sol over Stevns på Facebook og Instagram eller på www.soloverstevns.dk, hvor man også kan finde kontaktdetaljer.
rmh

Skriv en kommentar