(Last Updated On: 7. juli 2015)

Igen i år stod Rødvig Borgerforening for en særdeles vellykket og velbesøgt Markedsdag med Kunst på Kajen

(Fotos: Rita Siig)

RØDVIG: Byens hyggelige lystbådehavn var i dagens anledning omdannet til Kunst på Kajen. Her kunne de mange besøgende lade sig inspirere i et farverigt område fuld af sanseindtryk – med alt lige fra småbitte malerier til keramik og skulpturer lavet af drivtømmer. Såvel amatører som de mere etablerede kunstnere stod bag de udstillede værker, som det endda var muligt at købe med hjem.
På fiskerihavnen var der trængsel – og det lige fra de første kræmmere ankom kl. 7.30 til markedet lukkede kl. 16.
”Jeg tror aldrig, vi har haft så mange besøgende som i år. Som sædvanlig skinner solen og der er virkelig blevet drukket mange kolde kildevand. Vi har tørlagt Rødvig og har været i Store Heddinge efter flere vand. Det er også mit indtryk, at der er har været mange gode handler ved boderne”, siger formanden for Rødvig Borgerforening, Freddie Larsen.

Formanden kunne også fortælle, at borgerforeningen i år havde gjort informationsboden mere synlig samt at de frivillige hjælpere var blevet lette at genkende, idet de alle var iført blå t-shirts med foreningens logo påtrykt.
”Det har bl.a. resulteret i flere nye medlemmer, og det er blevet positivt modtaget af både stadeholdere og gæster, som ikke har været i tvivl om, hvem de kunne spørge”, siger Freddie Larsen.
Musikgruppen Rocklett skabte den helt rigtig havnefeststemning med musik, der både kunne synges med på og danses til. Dagen endte med at blive årets indtil videre varmeste, og mange af de besøgende valgte da også at søge ind i skyggen under parasollerne ved de farvestrålende nymalede borde og bænke.
”Et andet sted, der har været kø næsten hele dagen, er ved vores berømte tombola med de mange flotte gevinster, som er skænket af de forretningsdrivende i både Rødvig, Store Heddinge og områderne deromkring. Det vil vi gerne sige tusind tak for. Jeg vil også gerne her sige rigtig mange gange tak til de mange frivillige fra Rødvig Borgerforening, som har knoklet for at alle skulle få en god dag og på den måde været med til at få penge i kassen til de aktiviteter, der er i borgerforeningen resten af året”, slutter Freddie Larsen.

Skriv en kommentar