(Last Updated On: 9. november 2021)

Svensk træningsform kommer til Stevns

Annette Korff er i gang med at lære Hårlev Gymnastikforeningshold den nye populære træning Soma Move. (Privatfoto)

Sport: Soma Move stammer fra Sverige og en holistisk måde at træne på, som forbinder yoga, gymnastik og funktionel træning kædet sammen i et langt flow af øvelser, og resultatet skulle give masser af energi, en stærk krop og højt humør.

Som den eneste forening syd for København tilbyder Hårlev Gymnastikforening Soma Move, fortæller en glad og stolt træner, Annette Korff.

Tre gratis prøvetimer

Soma Move er atletisk træning, der blander elementer fra yoga, gymnastik og funktionel træning, som skulle øge styrke, kondition, bevægelighed, stabilitet og balance.

– Soma Move er en fantastisk hel-kropstræning uden nogen form for redskaber. Træningen foregår med bare fødder og en yogamåtte. Der er afvekslende øvelser hvor kroppen hele tiden er i bevægelse, fortæller Annette Korff. Ifølge hende forbedrer træningsformen på én gang mobiliteten, styrken og balancen i kroppen, og træningen tager 45 minutter uden stop og derefter ca. 10 min afslapning.

Annette Korff er uddannet og eksamineret og betaler licens, hvormed hun holder sig opdateret med nye programmer og øvelser.

– Hårlev Gymnastikforening tilbyder 3 gratis prøvetimer, hvor man lærer Soma Move at kende og ser, om denne motionsform er noget for én; derefter kan man betale per gang eller købe et 10 turs klippekort.

– Og det kan ikke være nemmere at deltage”, slutter Annette Korff, ”der er ingen tilmelding, man dukker bare op og hygger sig sammen med de øvrige motionister i alle aldersklasser, lyder det fra Annette Korff.
sky

Skriv en kommentar