(Last Updated On: 6. juli 2015)

Hver dag i sommerferien kan man på Stevns Museum løse gåden om den forsvundne dinosaur og tage med på guidet verdensarvstur ved Stevns Klint

Dino

(Foto: Østsjællands Museum)

HØJERUP: Hver dag frem til den 9. august er der aktiviteter for både børn og voksne ved Stevns Museum, som ligger ved Stevns Klint.
Fra kl. 11 til 15 bliver børn og voksne sendt af sted på en ekspedition for at løse gåden om den forsvundne dinosaur. Det bliver en tidsrejse tilbage gennem Jordens lange historie, hvor du stifter bekendtskab med millioner år gamle, forstenede dyr, som er fundet i Stevns Klint. Og så skal du finde svaret på, hvorfor dinosaurerne uddøde, og hvorfor der ikke er rester efter dinosaurer i kridtet i Stevns Klint.
Det er også muligt at støbe fossiler, tegne en dino og løse en kulturhistorisk quiz.

Guidede verdensarvsture hver dag
Vil du lære mere om, hvorfor Stevns Klint i 2014 blev UNESCO verdensarv, er der hver dag kl. 13 guidede verdensarvsture. Turen starter i verdensarvsudstillingen på Stevns Museum. Herfra fører guiden an ud for at ser på klinten, som UNESCO vurderer, har enestående universel værdi for nuværende og kommende generationer af hele menneskeheden. Turen varer en time.

Gratis entré på Stevns Museum
Det er også muligt på egen hånd at udforske museet ved Stevns Klint. Museet har åbent hver dag fra 10 til 17, og der er gratis entré til museet. Parkering i bil ved Stevns Museum koster 40 kr. mellem kl. 10 til 16.30 og 20 kr. mellem kl. 16.30 og 10.
Børneaktiviteter og guidet tur koster et beløb. Ser mere på kalklandet.dk.

 

Skriv en kommentar