(Last Updated On: 12. juni 2020)

Stevns Bibliotekerne inviterer endnu en gang alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2020.

Børnebibliotekar Ziska afprøver selv en af Sommerbogens nye udfordringer – nemlig at læse med fødderne i vand. (Foto: Stevns Bibliotekerne)

Stevns: Det er De Danske Børnebiblioteker, der står bag Sommerbogen, hvis formål er at tilbyde børn en masse spændende læseoplevelser i løbet af deres sommerferie. Og det er nemt at være med – man skal nemlig bare læse en masse gode bøger for at deltage i konkurrencen om en masse ferie præmier. Det hele skydes i gang fredag den 12. juni og fortsætter helt frem til den 22. august.

Med til konkurrencen hører der et udfordringsark med 30 udfordringer, hvor man skal løse mindst 10. Gør man det, og læser man herudover tre bøger, kan man være med i lodtrækningen om de tre hovedpræmier, hvor man får lov til at tømme en boghandel på fem minutter. Udfordringerne varierer fra at læse sammen med en, man kan lide, læse, mens man spiser en is og til at læse med fødderne i vand – børnebibliotekaren er lidt spændt på, hvad børnene kan finde på.

Udfordringsarket kan man hente på bibliotekerne i Hårlev, Strøby Egede og Store Heddinge fra den 12. juni, og det kan afleveres på bibliotekerne med navn og kontaktoplysninger, hvis man har lyst til at være med i konkurrencen.

Alle børn, der deltager i Sommerbogen 2020 på Stevns Bibliotekerne og får læst mindst tre bøger, får i øvrigt en gratis boggave.

Vil man vide mere om Sommerbogen, kan man kontakte børnebibliotekar Ziska Szemes Lørup på mail ziskalor@stevns.dk eller besøge Stevns Bibliotekernes hjemmeside stevnsbib.dk.

Skriv en kommentar