(Last Updated On: 17. juli 2020)

Den populære duo Michala Petri & Lars Hannibal besøger Stevns

Musikerne Lars Hannibal og Michala Petri er på vej til Store Heddinge. (Pressefoto)

Musik: Det er Sankt Katharina Kirke som lægger rum til sommerkoncert med den kendte blokfløjtenist Michala Petri og super-guitaristen Lars Hannibal.

Det smukke kirkerum, hvis akustik giver plads til efterklangen, huser mødet mellem de to musikere fredag den 24. juli kl. 20.

Smagsprøve på nyt album

Koncerten åbner ikke blot dørene, men også ører og sind for værker af, Bach, Corelli, Dowland, Gade, Nielsen, Sunleif Rasmussen og Hannibal.

Til oktober udkommer et nyt og anderledes album med Michala Petri og Lars Hannibal. Musikken på albummet er duoens fortolkninger af Lars Hannibals stemningsfulde arrangementer af en række danske sange samt Hannibals egne kompositioner med en meditativ grundstemning.

Et udvalg vil kunne høres ved koncerten.

Musik og forfriskning

Koncerten byder endvidere på musik af Bach, som i øjeblikket er et særligt fokuspunkt for Michala Petri.

– Programmet byder således på skiftevis tyngde og lethed, og er en afvekslende blanding af velkendt og nyt, virtuositet og enkelhed, fortæller Liselotte Kannik-Marquardsen, som er formand for menighedsrådet, der står for koncerten.

Der er en lille entré til koncerten på 55 kr., som kan bestilles via billetbureauet Place2book.com eller købes ved døren.

Der er blot 125 pladser i kirken, på grund af Covid-19-forholdsregler.

– Efter koncerten bydes der som sædvanlig på en forfriskning, oplyser Liselotte Kannik-Marquardsen, sky

Skriv en kommentar