(Last Updated On: 5. oktober 2021)
Kultur: Sidste år besluttede Stevns Teaterforening at forsøge sig med en familieforestilling, og det gik godt, fortæller teaterforeningens forkvinde Lene Vestergård.
Der er godmodig drama for de små i Snurretoppen den 9. oktober. (Foto: Paolo Nani Teater/Søren Meisner)
– Så da Paolo Nani nu tilbyder ”Magiske Jekyll” helt ned til 5-årige, var det et oplagt valg til denne sæsons familieforestilling. Der er noget helt vidunderligt ved at grine sammen på tværs af generationer. Og når så det er den gode latter, hvor man ikke griner af nogen, men sammen med alle, så føles det godt i hele kroppen flere dage efter, forklarer Lene Vestergård.

Isfest for alle

Paolo Nani har tryllebundet publikum rundt omkring i verden med sin klovnede fysik og store komik.
I de senere år bl.a. med forestillinger bygget op om den runde og elskelige figur Jekyll. I ”Magiske Jekyll” skildres Jekylls første skridt i magiens verden og hans udvikling i og udenfor sin fars fodspor.
”Magiske Jekyll” er en historie om at trodse både egne begrænsninger og omverdens forventninger. En finurlig fortælling om at bruge sin passion og derigennem finde sin egen vej i tilværelsen.
Hjertet i fortællingen er Paolos legende interaktion med publikum, hvor magien opstår. Forestillingerne slutter med en isfest for alle.
Forestillingen vises lørdag d. 9. oktober kl. 13 i Snurretoppen, Algade 32 i Store Heddinge, og den er for alle over 5 år og varer 1 time.
Billetter til familieforestillingen med overraskelser og grin for store og små få via www.stevns-teater.dk.
sky

Skriv en kommentar