(Last Updated On: 17. maj 2022)

To skridt frem og lidt tilbage, lød meldingen på generalforsamlingen i Dejli’Brugsen i Hellested.

Erhvervsliv: Det var med stor hjælp fra kolleger i Strøby, at Dagli’Brugsen i Hellested kunne notere dejlige, sorte tal for november og december i det lokale Brugsregnskab.

Forslags-postkasse

For første gang i nogle år var der overskud, og det skyldtes også kundernes store opbakning efter et borgermøde i efteråret. Her kom mange gode ideer frem, og en del af dem er allerede omsat til virkelighed.

Et af forslagene var en postkasse, hvor alle kan komme med forslag og ideer, og dem læser bestyrelsen med stor interesse, sagde formand Iben Favrbo på den nyligt afholdte generalforsamling. Det vidner om, at kunderne er engagerede og vil Brugsens udvikling. Og den opbakning er der stadig brug for, understregede formanden. For de første måneder i 2022 har igen givet røde tal, og selvom det afspejler den generelle udvikling i dagligvarebranchen med stigende fødevarepriser, så gør det også ondt i Hellested.

Dialog med COOP

Bestyrelsen har udarbejdet en forretningsplan for 2021 og 2022, som der er opbakning til fra Coop. I planen er der listet initiativer, som bestyrelsen vil bruge som afsæt for at styrke økonomien og ikke mindst omsætningen i det kommende år. Der vil blive set på istandsættelse af endnu en lejlighed i bygningen, og der vil arbejdes løbende på initiativer, der kan gøre de lokale kunder konstant opmærksomme på vigtigheden af at handle i Brugsen, sagde Iben Favrbo i sin beretning, der blev godt modtaget og ivrigt diskuteret.

Den nye bestyrelse: Iben Favrbo, Karen Sørner, Kasper Krogh Christensen, Philip Andersen (nyvalgt), Karen Secher og Troels Roland (suppleant).

Skriv en kommentar