(Last Updated On: 22. april 2015)

sos_logoSTEVNS/FAXE: En gruppe lokale kræfter har fredag den 17. april holdt stiftende møde, hvor lokalforeningen SOS Børnebyernes lokalgruppe i Faxe og Stevns blev oprettet.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Jens Dahl som formand, Julie Scharling-Dahl som kasserer, Tobias Scharling-Dahl som næstformand, Susanne Kold Olesen som sekretær samt bestyrelsesmedlemmerne Rikke Frydelund og Susanne Scharling.

”Vores primære opgaver bliver at udbrede kendskabet til SOS-Børnebyernes arbejde og finde endnu flere, der vil indgå et fadderskab for et af verdens forladte og forældreløse børn”, kan man læse i en pressemeddelelse fra den nyoprettede forening.

Den 1. maj går det løs i Lunden i Faxe Ladeplads, når SOS-Børnebyernes lokalgruppe i Faxe og Stevns byder velkommen til alle, der er interesserede i frivilligt arbejde for verdens forladte og forældreløse børn.

”Arbejdet i en lokalgruppe går ud på at synliggøre og udbrede kendskabet til SOS Børnebyerne. Det gør vi gennem lokale arrangementer og aktiviteter, som de frivillige selv har stor indflydelse på. Det er op til den enkelte, hvordan man vil engagere sig og hvor meget tid, man vil bruge som frivillig. Det vigtige er, at man er med til at hjælpe forladte og forældreløse børn i verden” siger formanden, Jens Dahl.

For yderligere oplysninger kan formanden kontaktes på telefon 30549290 eller på e-mail faxestevns@sosbornebyerne.dk. Man kan også læse mere om organisationen på sosbornebyerne.dk.

Skriv en kommentar