(Last Updated On: 22. juni 2021)

Fra venstre ses apotekets indehaver, Arjang Mehrdad, farmaceutstuderende Ghuna Al-Saudi og farmaceut Dragana Florikic. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Siden februar i år har farmaceutstuderende Ghuna Al-Saudi, som et led i farmaceutuddannelsen, været på studieophold på Stevns Apotek.

Ghuna bor i Rødovre og er i gang med sit femte og sidste år på Københavns Universitet (KU). Når hendes seks måneder lange studieophold på Stevns Apotek snart slutter, skal forløbet afsluttes med en eksamen, der afholdes i august. Derefter mangler Ghuna blot at skrive sit speciale med forventet aflevering og sidste eksamen til januar næste år, før hun kan kalde sig farmaceut.

– Efter at jeg har været her på apoteket i Store Heddinge, har jeg fundet ud af, at et apotek er et spændende sted at være. Der er mange spændende opgaver, og jeg kan især godt lide dialogen og kommunikationen med kunderne, fortæller Ghuna.

Under sit studieophold har farmaceut på Stevns Apotek, Dragana Florikic været Ghunas vejleder.

– Det er første gang vi har en farmeceutstuderende tilknyttet apoteket, og til efteråret får vi en ny studerende fra Syddansk Universitet (SDU), oplyser apoteker Arjang Mehrdad, der gerne vil fortsætte med at hjælpe nye farmaceutstuderende godt på vej i deres uddannelse.

– Gerne med to studerende pr. hold, hvis vores ressourcer tillader det, slutter apotekeren.

Skriv en kommentar