(Last Updated On: 7. november 2014)

Der var hele tre nye ting, som man kunne opleve torsdag morgen i Store Heddinge: Åbningen af CLOUD NINE, en helt ny dametøjsbutik og systue, åbningen af en helt ny afdeling med dametøj i Din Tøjmand og åbningen af en helt ny – om end midlertidig – afdeling med sportstøj i mel:b.

Cloud-Nine
Indehaver af CLOUD NINE, Monica Lykke Holst, havde travlt bag disken i sin nye tøjbutik og systue i Algade 10 – her står hun yderst til højre sammen med Luna og ekspederer kunder. ”Der har været knald på, fra døren åbnede klokken 9.30. Og kunderne er så søde, jeg har fået en meget positiv velkomst”, fortæller hun. (Foto: Rikke Michael Hansen).

Din-Tøjmand
Hos Din Tøjmand blev den nye dameafdeling indviet. Forrest ses Mette Lorenzen, der har ansvaret for den nye afdeling. Her kiggede kunderne også indenfor fra morgenstunden for at se, prøve og købe. (Foto: Rikke Michael Hansen).

 

Mel-b
Frem til udgangen af november har mel:b fyldt den bagerste del af forretningen med masser af sportstøj og sko til mænd, kvinder og børn til outletpriser. Det er alle de store sportsmærker som for eksempel adidas og Nike, og man kan spare mellem 25 og 80 procent. Der kommer nye varer på hylderne en til to gange om ugen, så der er hele tiden nyt at finde. (Foto: Rikke Michael Hansen).

 

 

 

 

Skriv en kommentar