(Last Updated On: 31. oktober 2017)

Store Heddinge: I sommers deltog ca. 37.000 spejdere i Danmarks hidtil største spejderlejr i Sønderborg. Borgmester Mogens Haugaard besøgte den stevnske lejr, og forleden var det tid til evaluering og fremtidssnak.

Ideudvikling af initiativer

Derfor blev der den 2. oktober afholdt spejdernetværksmøde med borgmester Mogens Haugaard Nielsen og en repræsentant for Børn og Læring.

– På mødet tilkendegav spejderne, at de ønsker at arbejde videre på tværs af grupperne med at ideudvikle hvordan en fælles grejbank kan etableres, fortæller leder af Fritidsområdet Yasmina Liv Zacares.

Spejderne vil også gerne have et fælles spejdercenter, som alle spejdergrupper kan benytte på tværs af kommunen så de kan sparre med hinanden i det daglige og ved nye tiltag.

Nordisk samarbejde

Mogens Haugaard Nielsen opfordrede også spejdergrupperne til at tænke i internationale baner i og med, at Stevns har et nordisk samarbejde med kommuner i Sverige, Norge og Finland.

– De repræsenterede spejdergrupper vil nu gå tilbage til deres bagland og arbejde videre med de spændende tanker der blev drøftet på netværksmødet, slutter Yasmina Liv Zacares.

sky

 

Skriv en kommentar