(Last Updated On: 13. september 2019)

Jubilæum: Der var helt og aldeles udsolgt til koncerten i Spilledåsen tirsdag aften i sidste uge. Og en stor del af koncertgæsterne mødte op i Snurretoppen lidt tidligere end vanligt.

(Fotogalleri: Rikke Michael Hansen)

 

Fra kl. 18.30 var der nemlig jubilæumsreception i foyeren i anledning af Kulturforeningen Spilledåsens 25 års jubilæum.

Udover lidt godt til ganen var der taler ved blandt andet næstformand Rolf Persson, som repeterede foreningens historie.

Næstformanden benyttede også lejligheden til at takke for et altid veloplagt publikum, når Spilledåsen arrangerer koncert:

– Det er mere reglen end undtagelsen, at de optrædende er målløse over den stemning, de møder her i Store Heddinge en almindelig tirsdag aften. Som Eran DD udtrykte det: ’Hvad har I givet dem?, sagde næstformanden.

(Fotogalleri: Martin V. Andersen)

Snurretoppens formand Bjarne Hendrichsen fremhævede i sin tale Spilledåsens evne til at favne bredt ved både at hente etablerede kunstnere og nye up coming-navne til Stevns. Han fremhævede to koncerter, der især har lagret sig i han hukommelse som mindeværdige. Den ene med Niels Henning Ørsted Pedersen, den anden med Aura, der gav én af sine allerførste koncerter i netop Snurretoppen.

– Hun ramte mig meget, og siden er hun blevet et stort navn. Det var godt set af Spilledåsen, sagde Bjarne Hendrichsen, som afsluttede med at takke for et godt samarbejde gennem årene.

(Fotogalleri: Martin V. Andersen)

Også borgmester Anette Mortensen (V) kiggede indenfor og ønskede tillykke med jubilæet.

Aftenen sluttede med Gasolins klassikere i funky New Orleans versioner med GasOrleans og Michael Carøe ved mikrofonen.
rmh

Skriv en kommentar