(Last Updated On: 8. september 2014)

Spilledåsen indleder efterårssæsonen med et brag af en koncert med nogle af landets dygtigste musikere og sangere
Backseat-pressebillede-2014
Backseat med Ivan Pedersen giver koncert til Spilledåsens 20 års jubilæumsfest. Publikum til Spilledåsens jubilæumsfest får også fornøjelsen af Ester Brohus’ særprægede stemme og indlevelse i musikken.
presse11Esther-Brohus

STORE HEDDINGE: I anledning af at det i år er 20 år siden tilblivelsen af det lokale spillested, bydes på jubilæumskoncert med nogle af Danmarks mest erfarne og dygtige musikere og sangere: Backseat med Ivan Pedersen og Ester Brohus. De to sangere, som gennem tiderne har modtaget adskillelige awards og anerkendelser som sangere og sangmagere, har samtidig opnået stor publikumssucces. Samarbejdet, de Ivan Pedersen og Ester Brohus imellem, er ikke af nyeste dato. De har spillet og sunget hinandens musik og med årene er det også blevet til fælles sceneoptræden. ”Måske tog det tættere samarbejde sin egentlige begyndelse tilbage under åben himmel en fugtig sommeraften i 2005 på idrætsanlægget i St. Heddinge, hvor Ester inviterede Ivan til istemme en – hvilket kan bevidnes af de, der var til stede – mindeværdig duet”, skriver Spilledåsens formand, Poul Erik Madsen i en pressemeddelelse til Stevnsbladet.
Ester Trods forskellighed i højde, supplerer og understøtter de to sangere hinanden perfekt, som det høres i Esters herlige nummer, ”The Perfekt Way”. Ester Brohus rammer med sin særprægede stemme publikum med ægthed og indlevelse og afslører et kæmpe vokalt overskud, der rubricerer en aften med den blot 156 cm høje sangerinde blandt de uforglemmelige. Læg så hertil hendes utrolige varme og charme. Ivan Ligeså charmerende og venlig er den ca. 40 cm højere Ivan Pedersen. Kendt og elsket for sin optræden på de danske musikscener igennem mere end 40 år. Dels som trommeslager i bandet McKinleys og dels som halvdelen af Laban. Samspillet og samarbejdet med Moonjam, Poul Krebs, Ib Glindemann m.fl. huskes også med glæde. Ivan har i mellemtiden overtaget førersædet i det navnkundige Backseat.

Alt i alt er der lagt op til et show-brag denne aften i Algade 32. Dørene åbnes for publikums adgang til koncerten kl. 20.00, men forud er alle inviteret til reception kl. 18.30 i anledning af Spilledåsens jubilæum. Koncertpris: medlemmer 175 kr., andre 200 kr. Billetsalg: Kop & Kande, St. Heddinge og Staxen Boghandel, Hårlev.

Skriv en kommentar