(Last Updated On: 29. marts 2022)


Tip Toe for fuld udblæsning. (Pressefoto: Rico Feldfoss)

Musik: Mandag den 4. april indtager et af landets bedste bigbands scenen i Snurretoppen.

For kulturforeningen Spilledåsen har lavet aftale med det kendte bigband Tip Toe og de 2 fantastiske sangere Dawn Joseph og Bobo Moreno.

Med fuld udblæsning

De fleste kender H.C. Andersens eventyr ”Svinedrengen”, om en forklædt prins som ”lavede en spilledåse, der kunne spille alle de bedste musiknumre, der nogensinde var lavet.”

Sådan er det også med Spilledåsen på Stevns, der er nået til forårssæsonens 4. koncertarrangement.

– Og det er bigband for fuld udblæsning. Bigbandet er hjemmehørende i Odense, og har eksisteret siden 1990’erne. Det tæller nogle af landets bedste musikere, komponister og arrangører, og er kendt for konstant at udfordre og forny den store bigband-lyd, lyder det fra Spilledåsens formand, Poul Erik Madsen.

Bedste croonere

Navnkundigt er ligeledes samarbejdet med bl.a. Odense symfoniorkester, klassiske kor og en lang række solister fra forskellige musikalske miljøer. Blandt disse kan nævnes den vidunderlige canadiske sangerinde Stacey Kent og de danske sangere Anders Blichfelt og Tobias Trier.

Når Tip Toe indtager scenen i Algade 32, så er det med sanger, Bobo Moreno, der er en kær gæst hos danske orkestre, og siges at være Danmarks suverænt bedste og mest alsidige sanger inden for sit felt. Dawn Joseph, som også tager mikrofonen, har i mere end 10 år turneret verden rundt som korsanger med nogle af Europas store stjerner, som Michael Buble og Phil Collins.

– Denne aften bydes på storslåede musikalske overflødighedshorn, som i hovedsagen tager afsæt i karakteristisk og populær filmmusik, som vi kender elskede film som Pulp Fiction og den lange række af James Bond klassikere, oplyser Poul Erik Madsen.

Som altid er det en fordel at være medlem af Spilledåsen og få billetter til 225 kr. mod 250 kr. for alle andre.

Billetter kan bestilles online på www.spilledaasen-stevns.dk, billettelefon 3057 1999 og kan købes i Kontorcentret, Algade i Store Heddinge, telefon 5650 3332 og hos Staxen Boghandel i Hårlev, telefon 5628 6077.
sky

Skriv en kommentar