(Last Updated On: 27. september 2021)

Strøby: To kvinder, som kørte efter en kraftigt slingrende varebil på landevejen fra Rødvig, ringede søndag eftermiddag den 26. september kl. 17.15 til politiet for at anmelde bilisten.
Bilisten slingrede flere gange over i de modkørendes vejbane. Heldigvis kom der ingen modkørende, og den slingrede bilist påkørte ikke noget undervejs.

Det lykkedes de to vidner at standse den slingrende bil i krydset Klippingevej ved Maglebyvej i Strøby, da føreren var kørt op foran den slingrende bil og havde bremset stille ned indtil bilen bagved standsede. Herefter tilkaldte de politiet.

En patrulje kørte til stedet og fik kontakt med føreren af varebilen, en 23-årig mand fra Slovakiet, som arbejdede i Danmark. Han var kraftigt påvirket af spiritus, og en alkometertest viste et resultat på væsentligt over det tilladte.

Den 23-årige blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve.

Politiet kontaktede ejeren af bilen, som ikke havde givet den 23-årige lov til at låne den. Derfor blev den 23-årige sigtet for brugstyveri af bilen. Han blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, og blodprøven bliver nu hastebehandlet. Den sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven foreligger.

Skriv en kommentar