(Last Updated On: 14. februar 2022)

Madrejser: Det lyder næsten for godt til at være sandt, at blot fordi man spiser vellavet mad og drikker herlig vin, så ”risikerer” man i tillæg at vinde en gratis ferierejse til perle i Middelhavets azurblå vand.

Man er ikke i tvivl om at Café Algade afholder en kæmpestor konkurrence om rejser til Grækenland, som kører helt til 31. maj. Her viser værtsparret Pia og Manolis hvor man kommer hen. (Foto: Klaus Slavensky)

Men det er den rene og skære sandhed, at man kan spise sig til en gratis ferie i det græske.

Tak til kunderne

Det er indehaverne af restaurant Café Algade og takeaway-forretningen Mad Tu Gå, som står bag initiativet.

– De fleste af vores kunder ved, at min mand, Manolis, er græker, og at vi serverer græske vine, og har mange græske delikatesser i Mad Tu Gå, forklarer Pia Damsgaard og fortsætter:

– Vi er alle på vej ud af mørket og kan se frem mod foråret. Vi kan ryste problemerne af os efter coronaen. Nogle har mistet sine kære, andre døjer med senfølger og kolleger er gået konkurs. Så vi er vore kunder taknemmelige, så nu skal der ske noget, siger hun.

Og det, som skal ske, er, at værtsparret Emmanouel ’Manolis’ Hatzisawa og Pia Damsgaard sætter to rejser til Grækenland på højkant.

– Vi kan møde vores kunder igen, og vi er begyndt at køre mad ud igen, for nu tør vi møde hinanden efter de mange restriktioner er slut, oplyser Pia Damsgaard, og hentyder til, at Café Algade under coronaen begyndte med konceptet ’mad til døren’, der blev en stor succes med 3-retters gourmet-menuer ud-af-huset.

En vaskeægte vingård

For hver 100 kr. som man køber for i Mad Tu Gå, får man ét lod, og deltager automatisk i konkurrencen om 1 uges herlig ferie på Rhodos for 2 personer.

Vælger man en dejlig aften i Café Algade og køber en lækker flaske græsk Hatzimichalis vin, så deltager man i den anden konkurrence om en miniferie på et strandhotel ved vingården Domaine Hatzimichalis, der ligger sydøst ud mod den nordlige Golf af Euboea.

– Det er stedet, hvor vores vin produceres, og de heldige vindere vil blive inviteret med til høst, vinsmagning og opleve livet på en rigtig vingård, fortæller Manolis, så hans kone Pia udbryder: ”Bare det var mig”.

– Det er ikke et turiststed, men et uspoleret hotel hvor grækerne selv kommer, meget anderledes, understreger Manolis.

”Uhm, Gyros”

Værtsparret har tidligere haft konkurrencer med rejser til Grækenland, og de har indtil nu ’sendt’ 10 par til Rhodos.

– For det er min ø, og den har altid været velbesøgt af danskere. De, som har vundet, har sendt os massevis af fotos og har været meget glade for opholdet, siger Manolis.

– Vi har altid græske lækkerier i restauranten, og nu kan man også få en smag af Grækenland i Tu Gå på Nytorv i Store Heddinge. Her er hele pakken med græske vine. Men også meget andet. Det var Manolis’ idé, for han tænker altid nyt og anderledes, siger Pia Damsgaard og fortsætter:

– Vi har fået en kok, som tidligere har haft et Pizzeria og nu tilbyder vi 4 forskellige pizzaer, men kun om lørdagen. Og de bliver revet væk. Men kokken står også og rører i dejen i timevis, så det er kræs, lyder det fra Pia Damsgaard.

– Man skal også prøve Gyros i pandestegt fladbrød med marineret svinekød, uhm, tilføjer Manolis så man nærmest kan dufte og smage den græske kebab.

Algade forever

Den store rejsekonkurrence starter den 15. februar og varer til søndag den 31. maj, og den 1. juni udtrækkes vinderne.

Jo, mere man spiser og drikker på enten Mad Tu Gå eller i restaurant Café Algade, desto flere chancer er der for at vinde og fortsætte med at spise fra gode græske køkken.

Og selv om man ikke vinder, så er der heldigvis stadig sikker gevinst udi madglæden ved at besøge de to stevnske madsteder.
sky

Skriv en kommentar