(Last Updated On: 19. april 2017)

107 mennesker spiste god mad og nød hinandens selskab, da Cafe Stevnen og Hellested Borgerforening sidste år inviterede til spis sammen-arrangement i Hellested forsamlingshus. (Privatfoto)

Hellested: Det sociale værested i Store Heddinge, Cafe Stevnen og Hellested Borgerforening arbejder igen i år sammen om initiativet »Danmark Spiser Sammen«. Det sker i samarbejde med Folkebevægelsen mod Ensomhed og KFUM’s Sociale Arbejde.

Således kan du også i år blive en del af en fællesaften med hygge, snak og god mad. Det er onsdag den 26. april kl. 17 i Hellested forsamlingshus.

Danmark Spiser Sammen er en landsdækkende kampagne, der skal fremme fællesskabet igennem et måltid mad, bringe mennesker sammen, der ikke normalt mødes og det i enhver krog af Danmark – på tværs af generationer og kulturer.

Målet er også, at alle skal blive bedre til at invitere andre indenfor – men også til selv at sige ja tak til at deltage i nye fællesskaber.

Det hele sættes i gang i uge 17, men Danmark Spiser Sammen vil strække sig over hele året.

Giv gerne et lift

Er du kørende og har mulighed for at tage andre med i din bil fra Store Heddinge, vil det være en stor hjælp.

Du kan tilmelde dig spise sammen-arrangementet i Hellested forsamlingshus på flere måder: Enten via facebook.com/CafeStevnen/, på telefon 21151547, per e-mail: Icewife@gmail.com eller kig ind på Café Stevnen eller i Hellested Brugs, hvor du også kan melde dig til.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 24. april.
rmh

Om Folkebevægelsen mod Ensomhed:

  • Flere end 210.000 mennesker føler sig ofte ensomme.
  • Folkebevægelsen mod Ensomheds vision er at halvere antallet inden udgangen af 2020.
  • Over 70 organisationer arbejder sammen om denne vision, og en del af indsatsen er den store landsdækkende begivenhed “Danmark spiser sammen” som løb af stablen første gang i uge 17 2016, og som igen afvikles i uge 17 2017.

 

Skriv en kommentar