(Last Updated On: 23. juli 2018)

Rocking Ghosts er et af Danmarks ældste rockbands, dannet i 1962. Deres velnok største hits “Oh, oh what a kiss” og “Belinda” er stadig det folk identificerer dem med og vil også blive spillet denne solgårdsaften. (Pressefoto)

Strøby Egede: Solgårdsparkens Støtteforening nærmer sig hastigt sommerens sidste musikarrangement i Solgårdsparken. Det sker onsdag den 1. august kl. 19.00 ved de Røde Pavilloner.

For 19. gang i træk kommer The Rocking Ghosts og lukker årets musiksæson.

– Mange ser frem til et gensyn med det populære band og dets mange hits. Dansegulvet plejer at være fyldt fra de første strofer slås an og aftenen igennem. The Rocking Ghosts kan lide at have god kontakt til sit publikum og man skal ikke være bange for at komme med opfordringer, siger støtteforeningens formand Carl ’Olli’ Pedersen.

Alt er som det plejer

Aftenens afvikling er den traditionelle for Solgårdsparken. Der er gratis adgang. Kl. 17.30 er grillene varme, og madleverandøren Kok med Kul På er klar med sin buffet. Denne buffet koster 125 kr og kan bestilles på tlf 207 25 207 eller mail: bestil@kokmedkulpå.dk senest kl. 12.00 på selve dagen.

Alle drikkevarer skal købes på stedet, da det er overskuddet herfra, der betaler musikken. Borde kan ikke reserveres, uden man er tilstede hele tiden. Man opfordres til selv at medbringe bord og stole.

Kl. 18.55 bydes velkommen og kl. 19.00 går “The Rocking Ghosts” på scenen, hvor de spiller med to pauser til kl. 22.00. Herefter står den på oprydning.

Solgårdparkens Støtteforening glæder sig til at se publikum til en forhåbentlig lun og hyggelig sommeraften.

 

Skriv en kommentar