(Last Updated On: 21. januar 2015)

Tirsdag den 27. januar kl. 20.00 indleder Spilledåsen  forårssæsonen
med sprudlende, skægge og superaktive
Pernille Højmark
Pernille-Højmark-og-det-Røde-hav
Pernille Højmark – med trioen »Det Røde Hav« – indleder Spilledåsens forårssæson tirsdag den 27. januar.

Foruden at være landskendt og folkekær skuespiller – tænk blot på tv-serierne Taxa, Bryggeren  og Krøniken – er Pernille Højmark bl.a. også er kendt som forsanger i festorkestret Sweethearts, der igennem mere end  20 år har holdt liv i en del af en righoldig undergrund af dansk og udenlandsk ørehængende schlager- og partymusik fra 60’erne og 70’erne: »Sommer og Sol«, »Smilende Susi«, »Den knaldrøde gummibåd« og mange flere.
Foruden sang og skuespil er Pernille også kendt for sine friske bemærkninger og holdninger, senest set og hørt i tv-udsendelsen Piger på krisestien, samt som nyudsprungen forfatter med den anmelderroste bog ”Først nu forstår jeg intet”.
Pernille har med sin nyeste trio, Det Røde Hav, lagt sin musikalske kurs noget om fra tidligere, og prøver nu kræfter med et mere intimt og stemningsfuldt repertoire. På en yderst personlig måde, med humor og indlevelse, men stadigt sprudlende, leverer Pernille en række hyldester til nogle af de allerstørste danske sang- og musikmagere: bl.a. Osvald Helmuth, Poul Henningsen, Benny Andersen, Dan Turell og Kai Normann Andersen.
Pernille er en fremragende fortolker af disse herlige, velskrevne, sjove og kloge tekster og melodier fra dengang. Og trioen, der består af Jesper Rytkov (trommer), Peter Michael (klaver og harmonika) og Rune Holberg på bas, swinger, så selv det sejeste siv  må røres derved!
Billetter kan købes hos Kop og Kande i Algade, Store Heddinge, eller hos Staxen Bøger og Papir, Hovedgaden i Hårlev.  Man kan også bestille billetter vis Spilledåsens billettelefon 3057 1999, torsdage og søndage, fra kl. 16.00 til 19.30, eller på en e-mail til: billet@spilledaasen-stevns.dk.
Pris medlemmer: kr. 160.- – Øvrige: kr. 185.-

Skriv en kommentar